This website uses cookies to enhance your experience.

Basic Instinct 2

I oppfølgeren til Basic Instinct fra 1992 møter vi igjen Sharon Stone som den bestselgende krimforfatteren Cahterine Tramell. Hun har flyttet fra San Francisco til London, og nok en gang befinner hun seg på den gale siden av loven. Doktor Michael Glass (David Morrissey), en anerkjent psykiater med
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I oppfølgeren til Basic Instinct fra 1992 møter vi igjen Sharon Stone som den bestselgende krimforfatteren Cahterine Tramell.


Hun har flyttet fra San Francisco til London, og nok en gang befinner hun seg på den gale siden av loven. Doktor Michael Glass (David Morrissey), en anerkjent psykiater med krimininalsaker som spesialfelt, blir utevnt av Scotland Yard til å foreta en undersøkelse av Catherine Tramell - et ledd i etterforskningen av den mystiske bortgangen til en stor sportsstjerne. Men Glass blir snart viklet både fysisk og psykisk inn i Catherines nett av løgner og forførelse. Hans grunnleggende instinkter blir satt ut av spill og hans egne grenser blir uklare. Han må kjempe for sin forstand og besinnelse, i en kamp mot seg selv og Catherine, hvor det hele ender i noe som vil forandre begge parters liv for alltid.

Specifications
Item No. 7036988017856
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk, islandsk
    Loading
    Loading