This website uses cookies to enhance your experience.

Chasing Ghosts

Gangsterbosser. Seriemordere. Korrupte politifolk. Det er atter en dag på kontoret for kriminaldetektiv Kevin Harrison i NYPD. Like før han går av med pensjon er han blitt viklet inn i en komplisert drapssak som trekker tråder tilbake til mordet på hans tidligere partner Mark Spencer. Nå må Harrison
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gangsterbosser. Seriemordere. Korrupte politifolk. Det er atter en dag på kontoret for kriminaldetektiv Kevin Harrison i NYPD.


Like før han går av med pensjon er han blitt viklet inn i en komplisert drapssak som trekker tråder tilbake til mordet på hans tidligere partner Mark Spencer. Nå må Harrison sammen med en ung og hissig politimann fra Florida forsøke å finne mening i de kryptiske sporene en kaldblodig seriemorder etterlater seg. Scrabble-brikker i halsen på de avdøde ofrene og gigantiske puslespill med små fotografier fører arbeidet deres mot et sjokkerende klimaks - og mot en avsløring de gjerne skulle vært foruten!Michael Madsen (Kill Bill, Reservoir Dogs) har hovedrollen som Kevin Harrison i denne hardkokte politithrilleren fra New Yorks underverden. Partneren hans spilles av Corey Large (Deep Rescue), mens også Michael Rooker (The 6th Day) og Shannyn Sossamon (A Knight's Tale) er brikker i den uforutsigbare drapssaken. Chasing Ghosts er et bilde på storbyens bestialske kriminalitet - og på politiets dobbelroller i en verden gjennomsyret av korrupsjon.

Specifications
Item No. 7041271364319
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 49 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading