This website uses cookies to enhance your experience.

Eastern Promises

Den idealistiske jordmoren Anna (Naomi Watts) vil finne sannheten om en ung russisk jente, som dør i hennes armer under en fødsel. De eneste ledetrådene hun sitter på er innholdet i den avdødes håndveske - en dagbok og en fyrstikkeske. Ledetrådene fører Anna rett til den russiske mafiaens innerste
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den idealistiske jordmoren Anna (Naomi Watts) vil finne sannheten om en ung russisk jente, som dør i hennes armer under en fødsel.


De eneste ledetrådene hun sitter på er innholdet i den avdødes håndveske - en dagbok og en fyrstikkeske. Ledetrådene fører Anna rett til den russiske mafiaens innerste kretser, der hun presenteres for deres nyeste medlem Nikolai (Viggo Mortensen). Det Anna ikke vet, er at Nikolai er den som tar seg av "det som blir til overs". Han er den som sikrer at et lik er umulige å identifisere, den ansvarlige for at morderen ikke kan oppspores. Det hele kompliseres ytterligere når det viser seg at dagboken Anna sitter på inneholder bevis mot Nikolais overordnede. Samtidig inneholder den informasjon som kan redde livene til mange mennesker.

Specifications
Item No. 802213
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 36 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk
    Loading
    Loading