This website uses cookies to enhance your experience.

Eye In The Sky (DVD)

Den erfarne obersten Katherine Powell (Helen Mirren) leder et topphemmelig droneoppdrag fra London. Oppgaven er at ta til fange en gruppe terrorister i Nairobi, Kenya. Men så blir det klart at terroristene planlegger et selvmordsangrep. Da endrer oppdraget karakter fra "å fange" til "å drepe". I det
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den erfarne obersten Katherine Powell (Helen Mirren) leder et topphemmelig droneoppdrag fra London. Oppgaven er at ta til fange en gruppe terrorister i Nairobi, Kenya.


Men så blir det klart at terroristene planlegger et selvmordsangrep. Da endrer oppdraget karakter fra "å fange" til "å drepe". I det sekundet angrepet skal begynne oppdager dronepiloten Steve Watts (Aaron Paul) at en niårig pike befinner seg midt i angrepsonen. Mens sekundene tikker ned sendes den ubehagelige beslutningen om når rakettene skal avfyres rundt i hierarkiet mellom militærfolk, politikere og jurister.


 


For hvem tør sitte med det endelige ansvaret for sivile tap? "Eye in the Sky" er en høyaktuell og nervepirrende thriller i stil med "Homeland" - om moderne krigsføring og de gråsonene som mennesker av kjøtt og blod står overfor, når fjernstyrte droner er det viktigste våpen. På rollelisten finner man blant andre Helen Mirren (Kvinnen i gull), Aaron Paul (Breaking Bad) og Alan Rickman (Harry Potter), som her spiller sin siste filmrolle før han døde.



Bonusmateriale
Morals Featurette
Perspective Featurette



Skuespillere 
Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Helen Mirren, Iain Glen, Jeremy Northam, Phoebe Fox

Specifications
Item No. 1173-91D0
Utgitt 2016
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading