This website uses cookies to enhance your experience.

Gemini (DVD)

I GEMINI spiller Zöe Kravitz og Lola Kirke, Heather og Jill - en ny stjerne på Hollywood-himmelen og hennes oppofrende personlige assistent. Heathers karriere er ennå i startgropen, men hun er allerede lei av Hollywoods spill. Hun trekker seg plutselig fra et filmprosjek, og lar Jill ta oppvasken.
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I GEMINI spiller Zöe Kravitz og Lola Kirke, Heather og Jill - en ny stjerne på Hollywood-himmelen og hennes oppofrende personlige assistent.


Heathers karriere er ennå i startgropen, men hun er allerede lei av Hollywoods spill. Hun trekker seg plutselig fra et filmprosjek, og lar Jill ta oppvasken. Tilsynelatende uten egne ambisjoner - eller problemer med å kombinere vennskap med assistentarbeid - utfører Jill alle Heathers ønsker. Og når Heather blir funnet drept og Jill blir utpekt som mulig gjerningsperson, starter hun en intens jakt både for å finne morderen og for å bevise sin egen uskyld, mens hun hele veien ligger ett skritt foran politiet. Alt som skjer i løpet av filmens første tretti minutter kan med andre ord være et viktig spor eller potensielt motiv.GEMINI følger i fotsporene til regissør Aaron Katz' COLD WEATHER (2010), og er like mye en thriller som den er et treffende bilde på vår tids besettelse med image, identitet og berømmelse.Skuespillere
Greta Lee, John Cho, Lola Kirke, Michelle Forbes, Ricki Lake, Zoë KravitzSpecifications
Item No. 52GSD3100542
Utgitt 10.09.2018
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading