This website uses cookies to enhance your experience.

Harry Brown (DVD)

Harry Brown (Michael Caine) er en beskjeden og lovlydig borger, men også en pensjonert elitesoldat og enkemann som bor alene i en deprimerende sosialblokk. Hans eneste selskap er bestevennen Leonard. Når Leonard blir myrdet av en kriminell bande føler Harry seg kallet til å distribuere sin egen form
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Harry Brown (Michael Caine) er en beskjeden og lovlydig borger, men også en pensjonert elitesoldat og enkemann som bor alene i en deprimerende sosialblokk. Hans eneste selskap er bestevennen Leonard.


Når Leonard blir myrdet av en kriminell bande føler Harry seg kallet til å distribuere sin egen form for rettferdighet. Han setter i gang med å rydde opp i den nedslitte gården han bor i og kommer på kant med politiet, ledet av etterforskningslederen Frampton (Emily Mortimer).Harry Brown tegner - dessverre - et realistisk bilde av dagens Storbritannia. Mange briter kan kjenne seg igjen i det som for dem er helt dagligdagse situasjoner: Å passere doplangere på vei hjem, å se barna bli plaget av gjenger på lekeplassene, å leve i falleferdige bygninger som for lengst burde vært revet. I sin debut som spillefilmregissør er det en viktig historie Daniel Barber forteller, og det på en måte som treffer seeren som et knyttneveslag.

Specifications
Item No. 1856631
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 39 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading