This website uses cookies to enhance your experience.

Jack The Ripper (1976)

Item No. 138243
Englands meste beryktede seriemorder Jack the Ripper herjet i 1888 i Londons fattige bydel Whitechapel hvor han drepte og skamferte adskillige prostituerte. Det lykkes aldri for politiet å løse gåten om Jack the Ripper, og opp gjennom historien har utallige forfattere og filmskapere latt seg
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Englands meste beryktede seriemorder Jack the Ripper herjet i 1888 i Londons fattige bydel Whitechapel hvor han drepte og skamferte adskillige prostituerte.


Det lykkes aldri for politiet å løse gåten om Jack the Ripper, og opp gjennom historien har utallige forfattere og filmskapere latt seg inspirere av gåten om den brutale og nådesløse morderen.En av disse er den legendariske exploitation-regissøren Jess Franco, som i 1976 slo seg sammen med skuespiller-ikonet Klaus Kinski, for å skape sin versjon om den blodtørstige kvinnemorderen. Franco angriper emnet med en sjeldent sett brutalitet og det er ingen tvil om at ”Jack the Ripper” ligger fint i forlengelsen av regissørens andre meritter når det kommer til sex, vold og brutalitet. Legg også til en praktprestasjon av den alltid maniske Kinski og du har den ultimate Jack the Ripperfilmen!

Specifications
Item No. AWE0553NDVD
Utgitt 1976
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 28 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading