This website uses cookies to enhance your experience.

Johan Falk - Leo Gaut

En voldsom restaurantkrig har blusset opp i Göteborg, og når en restauranteiers bil sprenges utenfor en skole har de kriminelle passert en grense, mener GSI-sjefen Patrik Agrell, særlig siden han nettopp har levert sine egne barn på den samme skolen. Når Patriks kollega Johan Falk (JAKOB EKLUND)
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En voldsom restaurantkrig har blusset opp i Göteborg, og når en restauranteiers bil sprenges utenfor en skole har de kriminelle passert en grense, mener GSI-sjefen Patrik Agrell, særlig siden han nettopp har levert sine egne barn på den samme skolen.


Når Patriks kollega Johan Falk (JAKOB EKLUND) innser at en av restaurantene som er utsatt for trusler eies av en viss Leo Gaut (PETER ANDERSSON), en gangster Johan satt bak lås og slå ti år tidligere (i filmen NOLL TOLERANS), gjenopptar han kontakten med den nå lovlydige Leo for å få mer informasjon. Det er starten på en rekke harde oppgjør og hevnaksjoner der både Johan og Leo, samt deres familier, stilles overfor vanskelige og ubarmhjertige beslutninger.JOHAN FALK - LEO GAUT er en realistisk og intenst spennende thriller som følger både politiets elitestyrke GSI og de tyngste kriminelle i Göteborg. Filmen er den fjerde av seks i den nye serien om Johan Falk. De arbeidsmetodene GSI benytter seg av i serien er auten¬tiske og tilhører hverdagen for virkelighetens grupper for spesialoppdrag.

Specifications
Item No. 1880331
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Actionthriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 32 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading