This website uses cookies to enhance your experience.

Johan Falk - Operasjon Nattergal

Göteborgpolitiets gruppe for spesialoppdrag, GSI, har fått ordre om å identifisere og arrestere de som står bak den voksende importen av unge kvinner fra øst som prostituerer seg i Göteborgs gater. Johan Falk (JAKOB EKLUND) rekrutterer Hanna (ANJA ANTONOWICZ), en ung polsk jente som jobber i baren
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Göteborgpolitiets gruppe for spesialoppdrag, GSI, har fått ordre om å identifisere og arrestere de som står bak den voksende importen av unge kvinner fra øst som prostituerer seg i Göteborgs gater.


Johan Falk (JAKOB EKLUND) rekrutterer Hanna (ANJA ANTONOWICZ), en ung polsk jente som jobber i baren på tysklandsfergen, for å infiltrere toppsjiktet hos dem som står bak virksomheten. Men Hanna går lenger i oppgaven enn noen hadde regnet med, og situasjonen tilspisser seg når Johan og hans kolleger havner lenger inn i den moralske gråsonen enn noen gang tidligere.JOHAN FALK- OPERASJON NATTERGAL er en realistisk og intenst spennende thriller som følger politiets elitestyrke GSI som med ukonvensjonelle metoder konfronterer personene bak sex-handelen i Göteborg. Filmen er den femte av seks i den nye serien om Johan Falk. De arbeidsmetodene GSI benytter seg av i serien er autentiske og tilhører hverdagen for virkelighetens grupper for spesialoppdrag.

Specifications
Item No. 1880431
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Actionthriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading