This website uses cookies to enhance your experience.

Johan Falk - Operasjon Nattergal

Göteborgpolitiets gruppe for spesialoppdrag, GSI, har fått ordre om å identifisere og arrestere de som står bak den voksende importen av unge kvinner fra øst som prostituerer seg i Göteborgs gater. Johan Falk (JAKOB EKLUND) rekrutterer Hanna (ANJA ANTONOWICZ), en ung polsk jente som jobber i baren
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Göteborgpolitiets gruppe for spesialoppdrag, GSI, har fått ordre om å identifisere og arrestere de som står bak den voksende importen av unge kvinner fra øst som prostituerer seg i Göteborgs gater.


Johan Falk (JAKOB EKLUND) rekrutterer Hanna (ANJA ANTONOWICZ), en ung polsk jente som jobber i baren på tysklandsfergen, for å infiltrere toppsjiktet hos dem som står bak virksomheten. Men Hanna går lenger i oppgaven enn noen hadde regnet med, og situasjonen tilspisser seg når Johan og hans kolleger havner lenger inn i den moralske gråsonen enn noen gang tidligere.JOHAN FALK- OPERASJON NATTERGAL er en realistisk og intenst spennende thriller som følger politiets elitestyrke GSI som med ukonvensjonelle metoder konfronterer personene bak sex-handelen i Göteborg. Filmen er den femte av seks i den nye serien om Johan Falk. De arbeidsmetodene GSI benytter seg av i serien er autentiske og tilhører hverdagen for virkelighetens grupper for spesialoppdrag.

Specifications
Item No. 1880431
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Actionthriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading