This website uses cookies to enhance your experience.

Malice / Under Kniven (DVD)

Andy og Tracy er unge og nygifte. Sammen har de kjøpt et stort hus som de drømmer om å fylle med barn. Men Tracy lider av voldsomme magesmerter som ingen lege finner ut av. Og deres håp om å kunne få barn blir stadig mindre. En dag dukker en gammel skolekamerat av Andy opp, den karismatiske Dr.
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Andy og Tracy er unge og nygifte. Sammen har de kjøpt et stort hus som de drømmer om å fylle med barn.Men Tracy lider av voldsomme magesmerter som ingen lege finner ut av. Og deres håp om å kunne få barn blir stadig mindre. En dag dukker en gammel skolekamerat av Andy opp, den karismatiske Dr. Hill, som er en av landets fremste kirurger. Han tilbys å flytte inn i deres hus og sier seg villig til å hjelpe Tracy. Men den tilsynelatende sjarmerende Dr. Hill bærer på mange mørke hemmeligheter: Mislykkede operasjoner, sekssifrede skadeerstatningsbeløp og et sykelig Gudskompleks. Så når Tracy plutselig må opereres er Dr. Hill klar - med skalpellen i hånden.

 


Skuespillere
Anne Bancroft, Gwyneth Paltrow, Ann Cusack, Nicole Kidman, Josef Sommer, Diana Bellamy, Bebe Neuwirth, William Duff-Griffin, Paula Plum, George C. Scott, Debrah Farentino, Brenda Strong, Alec Baldwin, Peter Gallagher, David Bowe, Joshua Malina, Bill Pullman, Tobin Bell, Michael Hatt
Specifications
Item No. 7090001713163
Utgitt 1993
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading