This website uses cookies to enhance your experience.

Marathon Man / Chinatown (DVD)

Marathon Man (1976) Klassikeren Marathon Man, basert på William Goldmans bestselgerroman, er en av de mest dristige og rørende thrillerne som noen gang er laget. Oscar-vinner Dustin Hoffman (Rain Man, Manndomsprøven, Alle Presidentens Menn) har rollen som den sympatiske avgangsstudenten og
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Marathon Man (1976)
Klassikeren Marathon Man, basert på William Goldmans bestselgerroman, er en av de mest dristige og rørende thrillerne som noen gang er laget. Oscar-vinner Dustin Hoffman (Rain Man, Manndomsprøven, Alle Presidentens Menn) har rollen som den sympatiske avgangsstudenten og maratonløperen som ufrivillig blir fanget i et livsfarlig intrigespill med en nazist på rømmen.Chinatown (1974)
Jack Nicholson er privatdektektiven Jake Gittes. Han lever av den snuskete moralen i solfylte Sør-California på 30-tallet. Han blir oppsøkt av en vakker sosietetskvinne (Faye Dunaway), og får i oppdrag å etterforske ektemannens utenomekteskapelige affærer. Gittes blir dratt inn i en malstrøm av dobbeltspill og dødelig bedrag, og avslører et nett av personelige og politiske skandaler som tørner sammen i en uforglemmelig natt i...Chinatown.

Specifications
Item No. 7332431033870
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 5 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading