This website uses cookies to enhance your experience.

Mystic River (DVD)

Jimmy. Dave. Sean. De er venner som vokste opp sammen i Bostons arbeiderklasse, for så å gli fra hverandre etter en forferdelig tragedie. Mange år senere bringer brutale hendelser dem sammen igjen. Jimmys 19 år gamle datter blir kaldblodig myrdet. Dave er mistenkt. Og Sean, nå i politiet, prøver
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jimmy. Dave. Sean. De er venner som vokste opp sammen i Bostons arbeiderklasse, for så å gli fra hverandre etter en forferdelig tragedie.


Mange år senere bringer brutale hendelser dem sammen igjen. Jimmys 19 år gamle datter blir kaldblodig myrdet. Dave er mistenkt. Og Sean, nå i politiet, prøver febrilsk å løse saken før den opprørske Jimmy tar loven i egne hender. Med utgangspunkt i Brian Helgelands bearbeidelse av Dennis Lehanes roman, former regissør Clint Eastwood et mesterverk; en grublende thriller bygget rundt familie, venner og tapt uskyld.Sean Penn, Tim Robbins og Kevin Bacon spiller det sentrale trekløveret og sammen med Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden og Laura Linney danner de et av de sterkeste skuespillerensemblene på flere år. Elven har mange dybder. La den skylle over deg.

Specifications
Item No. 7321940277219
Utgitt 2003
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 2 timer 12 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading