This website uses cookies to enhance your experience.

Now You See Me 2

De fire illusjonistene (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) er tilbake i et nytt og magisk eventyr, hvor de igjen tar illusjonskunst på scenen til nye høyder. Ett år etter at de lurte FBI trill rundt og dermed vant publikums hjerter med sine Robin Hood-aktige magiske numre,
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De fire illusjonistene (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) er tilbake i et nytt og magisk eventyr, hvor de igjen tar illusjonskunst på scenen til nye høyder.


Ett år etter at de lurte FBI trill rundt og dermed vant publikums hjerter med sine Robin Hood-aktige magiske numre, dukker illusjonistene opp igjen i et comebacknummer i håp om å avsløre uetiske metoder som en tech-magnat nyter godt av. Mannen bak deres illusjonsopptreden er ingen andre enn Walter Mabry (Daniel Radcliffe), et teknisk geni som gjennom trusler får illusjonistene til å gjennomføre sitt vanskeligste ran hittil. Deres eneste håp er nå å utføre et siste stunt som renvasker deres egne navn og som samtidig avslører hjernen bak det hele.
Specifications
Item No. 2332231
Utgitt 10.10.2016
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 9 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 4 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading