This website uses cookies to enhance your experience.

Off Screen (DVD)

Den 1. November 2002 begir den 56-årige bussjåfør John Voerman seg inn i Amsterdams høyeste skyskraper, The Rembrandt Tower, og tar 18 personer som gisler. Med en pistol i hånden og en bombe i sin veske, krever han å komme i kontakt med sjefen for teknikkonsernet i Philips, som han har prøvd å komme
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den 1. November 2002 begir den 56-årige bussjåfør John Voerman seg inn i Amsterdams høyeste skyskraper, The Rembrandt Tower, og tar 18 personer som gisler.


Med en pistol i hånden og en bombe i sin veske, krever han å komme i kontakt med sjefen for teknikkonsernet i Philips, som han har prøvd å komme i kontakt med i årevis. Forløpet til dramaet er at John på en av sine bussturer, mener å ha oppdaget et skjult laboratorium, hvor Philips utfører sine hemmelige eksperimenter. Han mistenker at eksperimentene kan føre til hjernevask via deres nye TVapparater. Nå er Voermans mål å avsløre virksomhetens planer ved å tvinge konsernsjefen til å avholde en pressekonferanse. Men gisseldramaet går ikke som planlagt - John Voerman befinner seg nemlig i feil skyskraper.Off Screen er en psykologisk thriller, som er basert på en sann historie, og har vunnet flere priser på festivaler over hele verden. I hovedrollene er to av Nederlands aller største stjerner - den prisbelønnende Jan Decleir (Kjent fra de Oscarvinnende filmene ”Karakter” (1997) og ”Antonias Verden” (1995)) og Jeroen Krabbe (”Ocean´s Twelve” (2004) og ”James Bond – I Skuddlinjen” (1987) m.fl.)

Specifications
Item No. AWE0105NDVD
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading