This website uses cookies to enhance your experience.

One Way

Eddie Schneider er en kommende stjerne i firmaet Birk Advertising Agenzy. Han har skaffet firmaet mange nye kunder, noe som har ført til mer penger og prestisje, og i tillegg har han vunnet hjertet til sjefens datter. Men alt begynner å gå galt etter at forlovelsen har blitt offentliggjort. Eddies
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Eddie Schneider er en kommende stjerne i firmaet Birk Advertising Agenzy. Han har skaffet firmaet mange nye kunder, noe som har ført til mer penger og prestisje, og i tillegg har han vunnet hjertet til sjefens datter. Men alt begynner å gå galt etter at forlovelsen har blitt offentliggjort.


Eddies kommende svoger, som også jobber i firmaet, er sykelig sjalu på grunn av Eddies suksess. I et raserianfall voldtar han en av firmaets ansatte som han tror Eddie har et forhold til. Men Eddie har ikke et forhold med henne, han er utro med en annen kvinne. Eddie blir satt under hardt press. Forlovelsen, en mulighet til å bli partner i selskapet og etterforskningen av voldtektssaken blir mye å takle. Han tar et galt valg, og snart rakner det lykkelige livet hans. Hvor galt kan det egentlig gå?

Specifications
Item No. NO0127
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 56 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading