This website uses cookies to enhance your experience.

Open Windows (2014) (DVD)

Jill er den hotteste og mest lovende stjernen på filmhimmelen, og Nick er kanskje hennes største fan. Etter å ha vunnet en konkurranse på internett skal han nå spise middag med sitt idol, og han venter derfor med spenning på hotellet hvor møtet skal finne sted. Plutselig ringer en mann ved navn
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jill er den hotteste og mest lovende stjernen på filmhimmelen, og Nick er kanskje hennes største fan. Etter å ha vunnet en konkurranse på internett skal han nå spise middag med sitt idol, og han venter derfor med spenning på hotellet hvor møtet skal finne sted.


Plutselig ringer en mann ved navn Chord og forteller at han er Jills assistent. Chord forteller også at Jill har avlyst møtet, men at han kan hjelpe Nick slik at han likevel får møte sitt store idol.Det eneste Nick behøver å gjøre er å følge henne via sin laptop, for Chord har adgang til både Jills telefon og webkamera. Snart innser Nick at han bare er en brikke i et ondskapsfullt og skremmende spill, hvor Jill spiller den egentlige hovedrollen... Kan Nick redde sitt store idol, før det er for sent?

Specifications
Item No. AWE0576NDVD
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 37 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading