This website uses cookies to enhance your experience.

Patriotenes Spill / Jakten På Rød Oktober (DVD)

Dobbel DVD med Patriotenes Spill og Jakten På Rød Oktober. Patriot Games (1992) Harrison Ford spiller Jack Ryan i denne eksplosive thrilleren basert på Tom Clancys internasjonale bestselger. Den tidliger CIA-analytikeren Jack Ryan har gått av som etterretningsagent, og reiser på ferie til London
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dobbel DVD med Patriotenes Spill og Jakten På Rød Oktober.


Patriot Games (1992)
Harrison Ford spiller Jack Ryan i denne eksplosive thrilleren basert på Tom Clancys internasjonale bestselger. Den tidliger CIA-analytikeren Jack Ryan har gått av som etterretningsagent, og reiser på ferie til London sammen med sin kone og datter. Når han møter familien utenfor Buckingham Palace, havner Ryan midt i et terroristangrep på Lord Holmes, et medlem av kongefamilien. Ryan hjelper til å stoppe Holmes' overfallsmenn og blir folkets helt. Men Ryans modige handling gjør ham til mål for broren til terroristen han drepte. Nå må Ryan kjempe for den viktigste oppgaven i sitt liv: å redde familien sin.The Hunt For Red October (1989)
En ny, teknologisk overlegen sovjetisk atombåt, Red October (rød oktober), er på vei til kysten av USA under kaptein Marko Ramius' (Connery) kommando. Den amerikanske regjeringen tror at Ramius planlegger å angripe. Bare en CIA-analytiker (Baldwin) er av en annen oppfatning: Han tror at Ramius planlegger å hoppe av, men har noen få timer på å finne ham og bevise det - hele den russiske marinen og luftforsvaret prøver nemlig også å finne ham. Jakten er i gang!

Specifications
Item No. 7332431033825
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 1 minutt
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading