This website uses cookies to enhance your experience.

Piken Og Hyasinten

Item No. 137141
Piken og Hyasinten blir ikke bare sett på som Hasse Ekmans beste film, men også som en av de mest imponerende produksjoner innen svensk film. Regissørens daværende hustru Eva Henning medvirket i ti av mannens filmer, men det er i Piken og Hyasinten hun leverer sin beste og sterkeste prestasjon. Da
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Piken og Hyasinten blir ikke bare sett på som Hasse Ekmans beste film, men også som en av de mest imponerende produksjoner innen svensk film.


Regissørens daværende hustru Eva Henning medvirket i ti av mannens filmer, men det er i Piken og Hyasinten hun leverer sin beste og sterkeste prestasjon.Da Dagmar Brink (Eva Henning) blir funnet hengt med et selvmordsbrev ved sin side, gripes forfatteren Anders (Ulf Palme) av mysteriet om den gåtefulle kvinnens død: hva eller hvem drev henne til å ta sitt eget liv? Anders setter seg inn i forløpet og avdekker brikke etter brikke fra den avdødes kvinnens liv. Han møter mannen som Dagmar presset for penger, kunstneren som malte sitt ypperste verk med henne som modell, samt en selvopptatt musikkstjerne. Alle viser seg å ha hatt sentrale roller i Dagmar Brinks liv, og i hennes beslutning om å ta sitt eget liv.

Specifications
Item No. AWE0083NDVD
Utgitt 1950
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 28 minutter
Undertekst Norsk, dansk
    Loading
    Loading