This website uses cookies to enhance your experience.

Robin Cook Collection

En fantastisk samleboks med tre filmer av Robin Cook. Invasion (1997) Små stener faller fra himmelen som ved berøring trigger et latent virus som alltid har eksistert i mennesker, og de berørte starter å muteres til en fremmed rase. Ved å utnytte menneskenes flokkmentalitet er de utenomjordiske
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En fantastisk samleboks med tre filmer av Robin Cook.


Invasion (1997)
Små stener faller fra himmelen som ved berøring trigger et latent virus som alltid har eksistert i mennesker, og de berørte starter å muteres til en fremmed rase. Ved å utnytte menneskenes flokkmentalitet er de utenomjordiske innstilt på å transformere hvert eneste menneske på jorda og det raskt. Bare en liten gruppe mennesker gjenstår som fremdeles har kunnskap om hvordan skape antivrus for å reversere effekten av virusetcceptable Risk (2001)
De har avdekket et mirakel. La det ikke ta livet av dem.
En ambisiøs medisinsk forsker oppdager en type mugg han tror kan være avgjørende for en mirakelkur mot degenrative lidelser.Terminal (1996)
Et sykehus med behov for finansiering hevder de har funnet en kur mot en form for kreft i hjernen, som har reddet liv til flere velstående menn. Når en ung jente med denne formen for keft dør oppdager en lege at jenta og de kurerte mennene har blitt behandlet med den samme medisinen. Ved nærmere undersøkelser avdekker legen et komplott hvor administrasjonen overfører kreftsykdommen til allerede syke velstående menn, for så å kurere dem.

Specifications
Item No. 87182NO
Utgitt 2001
Format DVD
Sjanger Thriller, Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 6 timer
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading