This website uses cookies to enhance your experience.

The Black Dahlia (DVD)

I denne filmatiseringen fører De Palma den autentiske begivenheten om det brutale og uoppklarte mordet på Betty Ann Short (Mia Kirshner) i L.A. anno 1947, inn i et fiktivt noir-univers, bygget på besettelse, korrupsjon, kjærlighet og fordervelse. Politimennene og bestevennene Bucky Bleichert (Josh
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I denne filmatiseringen fører De Palma den autentiske begivenheten om det brutale og uoppklarte mordet på Betty Ann Short (Mia Kirshner) i L.A. anno 1947, inn i et fiktivt noir-univers, bygget på besettelse, korrupsjon, kjærlighet og fordervelse.


Politimennene og bestevennene Bucky Bleichert (Josh Hartnett) og Lee Blanchard (Aaron Eckhart) blir satt til å etterforske det makabre drapet på på den melankolske og gåtefulle Betty Ann Short, i byens lysskye kretser bedre kjent som "Den Sorte Georgine". Under etterforskningen tilspisses forholdet mellom Bucky og Lee, på grunn av kvinnen de begge elsker; Kay Lake (Scarlett Johansson). Etter hvert innleder Bleichert et forhold til den gåtefulle Madeleine Linscott (Hilary Swank). Hun er datter i en av byens mest prominente familier, og snart skal det vise seg at denne familien har en ukjent forbindelse til mordofferet.

Specifications
Item No. DVD6306
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 55 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading