This website uses cookies to enhance your experience.

The Summit

"The Summit" er en høydramatisk og intens historie om forsøket på å skape en vaksine mot kopper. Verdenslederne er samlet i Canada under et G8-toppmøte hvor vaksinen forsøkes å smugles inn til lederne. Toppolitiske temaer diskuteres og nye avtaler forhandles frem samtidig som den unge columbianske
Price
kr 129,00 - kr 90,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"The Summit" er en høydramatisk og intens historie om forsøket på å skape en vaksine mot kopper. Verdenslederne er samlet i Canada under et G8-toppmøte hvor vaksinen forsøkes å smugles inn til lederne. Toppolitiske temaer diskuteres og nye avtaler forhandles frem samtidig som den unge columbianske kvinnen Maria vil ha svar på hvorfor sønnen hennes ligger for døden i forsøket på å lage koppervaksinen.


Maria er også i ferd med å lansere en eksplosiv dokumentar om forholdene rundt den omstridte columbianske blomsterindustrien. Dr. Thom Lightstone (James Purefoy) er overbevist om at Maria og hennes sønn har blitt ofre for antiterrorens spill. Veien til rettferdigheten er lang og det internasjonale toppmøtet står i fare for å ende i kaos, vold og terror.
Specifications
Item No. 991431D0
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Thriller, Miniserie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 2 timer 51 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading