This website uses cookies to enhance your experience.

Tony

Gerard Johnsons kritikerroste debutfilm om seriemorderen Tony er blitt sammenlignet med klassikere som Henry - Portrait of a Serial Killer og Taxi Driver. Den sjenerte og ensomme Tony (Peter Ferdinando) lever et tilbaketrukket liv i en liten leilighet i et av Londons fattige arbeiderstrøk. Hans
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gerard Johnsons kritikerroste debutfilm om seriemorderen Tony er blitt sammenlignet med klassikere som Henry - Portrait of a Serial Killer og Taxi Driver.


Den sjenerte og ensomme Tony (Peter Ferdinando) lever et tilbaketrukket liv i en liten leilighet i et av Londons fattige arbeiderstrøk. Hans dager går med til å vandre omkring på gaten, mens nettene fordrives med billige actionfilmer på video. Men når Tony en dag inviterer et par junkier med hjem, viser det seg at bak det anonyme utseende gjemmer det seg en avsporet morder med et hinsides temperament...Filmen er en original og velspilt blanding av sosial-realisme, kullsvart humor og nervepirrende skrekk-scener - et fasinerende portrett av en seriemorder.


 

Specifications
Item No. AWE0319NDVD
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading