This website uses cookies to enhance your experience.

Battlestar Galactica - Den Komplette Serien (DVD)

Etter det knusende angrepet på deres hjemplanet, må de overlevende menneskene fra Kobols tolv kolonier krysse galaksen i en konvoi ledet av krigsskipet Galactica. De nådeløse cylonene, mektige roboter som gjorde opprør mot sine menneskelige skapere, følger hakk i hæl - fast bestemt på å fullføre
Price
kr 349,00 - kr 50,00 kr 299,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter det knusende angrepet på deres hjemplanet, må de overlevende menneskene fra Kobols tolv kolonier krysse galaksen i en konvoi ledet av krigsskipet Galactica. De nådeløse cylonene, mektige roboter som gjorde opprør mot sine menneskelige skapere, følger hakk i hæl - fast bestemt på å fullføre utslettelsen.


Menneskenes siste håp er å finne den myteomspunnede 13. koloni - jorden. Med oppdagelsen at cylonene nå kan anta menneskelig form viser oppdraget seg å bli enda vanskeligere enn først antatt.


 


Battlestar Galactica er noe så unikt som en science fiction-serie hvor effekter - riktignok spektakulære sådanne - og futuristiske elementer havner i bakgrunnen for det mellommenneskelige dramaet som utspiller seg. Mens menneskeheten klorer seg fast til siste rest av håp om overlevelse følger vi et knippe individer som, mens de gjør sitt beste for å tilpasse seg sin nye og vanskelige hverdag, forsøker å forholde seg til hverandre som best de kan. En imponerende serie som har bergtatt sci-fi-fans verden over, og omvendt haugevis av skeptikere.


 


Denne boksen inneholder  • Battlestar Galactica - Sesong 1 - 4 (2004 - 2009)

  • Battlestar Galactica: Razor (2007)

  • Battlestar Galactica: The Plan (2009)
Specifications
Item No. 52GSD8319968
Utgitt 2014
Format DVD
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15 år
Antall disker 26
Spilletid 60 timer 8 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading