This website uses cookies to enhance your experience.

Breaking Bad - Sesong 4 (DVD)

Breaking Bad, serien om den en gang så behagelige kjemilæreren Walter White (Bryan Cranston) når i denne sesongen et kritisk høydepunkt i White's forvandling til dødelig kriminell. Samtidig må han takle at hans unge medskyldige, Jesse, opparbeider seg en fiendtlig og motvillig holdning til
Price
kr 149,00 - kr 50,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Breaking Bad, serien om den en gang så behagelige kjemilæreren Walter White (Bryan Cranston) når i denne sesongen et kritisk høydepunkt i White's forvandling til dødelig kriminell.


Samtidig må han takle at hans unge medskyldige, Jesse, opparbeider seg en fiendtlig og motvillig holdning til prosjektet han nå er så avhengig av, at kona er mer fjern for han enn noensinne - og ikke minst at sterke krefter truer hele virksomheten, som tvinger White til å ta desperate og farlige valg. Det hele kulminerer i en sesongsavslutning av de sjeldne, som vil gjøre deg totalt målløs.Dette er den fjerde sesongen av den ekstremt kritikerroste serien opprinnelig sendt på AMC, samme kanal som står bak kvalitets-TV som Mad Men, Rubicon og The Walking Dead. Bryan Cranston har mottat tre strake Emmy-priser for rollen som Walter White, mens Aaron Paul i 2010 vant for beste birolle i en dramaserie.

Specifications
Item No. SGSD15983
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 9 timer 45 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
Se alt av Breaking Bad
    Loading
    Loading