This website uses cookies to enhance your experience.

Carlos The Jackal - The Series (DVD)

I 20 år var Ilich Ramirez Sanchez - kjent og beryktet under navnene Carlos og Sjakalen - en av verdens farligste og mest etterlyste menn. Manipulert av hemmelige arabiske byråer, beskyttet av Østblokken, i ulike forkledninger og under mange pseudonymer, ledet han en verdensomspennende organisasjon
Price
kr 199,00 - kr 170,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 20 år var Ilich Ramirez Sanchez - kjent og beryktet under navnene Carlos og Sjakalen - en av verdens farligste og mest etterlyste menn. Manipulert av hemmelige arabiske byråer, beskyttet av Østblokken, i ulike forkledninger og under mange pseudonymer, ledet han en verdensomspennende organisasjon som var ansvarlig for spektakulære drap, kapringer og bombeangrep. Dette er den utrolige historien om en profesjonell revolusjonær, playboy og leiemorder, en mann som levde ulike liv under ulike navn. Men hvem var egentlig Carlos? Og hva handlet det hele om?


Carlos The Jackal følger Sjakalen fra Venezuela fra han ble utdannet av palestinske geriljasoldater - via alle snikmordene, kidnappingene og bombeattentatene - til han i 1994 endelig ble arrestert og dømt til livstid i fengsel.


Dette er den fullstendige, tredelte, fem og en halv time lange - og aldeles glimrende - miniserien om terroristen fra Venezuela. Regien er ved Olivier Assayas (Summer Hours, Irma Vep), mens Edgar Ramirez, kjent fra The Bourne Ultimatum og Che-filmene, briljerer i hovedrollen. Filmen ble kåret til "årets beste 2010" av det utmerkede amerikanske filmmagasinet Film Comment, mens den også plasserte seg høyt på listene i bl.a. Village Voice, Indiewire og Sight & Sound.

Specifications
Item No. 8290-91d7
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 5 time 38 minutter
Undertekst Dansk, norsk, svensk, finsk
    Loading
    Loading