This website uses cookies to enhance your experience.

Cheers - Sesong 2 (DVD)

Det er den koselige lille baren i Boston der alle kjenner navnet ditt... Velkommen til Cheers - den Emmy-belønnede suksesserien som holdt lattermusklene i gang i 11 år. I Cheers - Sesong 2 er det kjærlighet i luften. Eller er det virkelig det når Sam "Mayday" Malone (Ted Danson) og Diane Chambers
Price
kr 129,00 - kr 30,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er den koselige lille baren i Boston der alle kjenner navnet ditt... Velkommen til Cheers - den Emmy-belønnede suksesserien som holdt lattermusklene i gang i 11 år.


I Cheers - Sesong 2 er det kjærlighet i luften. Eller er det virkelig det når Sam "Mayday" Malone (Ted Danson) og Diane Chambers (Shelley Long) kaster seg ut i sitt turbulente av-og-på-forhold. Andre høydepunkter fra andre sesong er blant annet når Carlas (Rhea Perlman) eksmann, Nick Tortelli (Dan Hedaya), plutselig dukker opp sammen med sin nye brud (Jean Kasem); og Coach (Nicholas Colasanto) gjør comeback på baseballbanen som den tyranniske treneren til et lilleputtlag! Stamgjestene Norm (George Wendt) og Cliff (John Ratzenberger) bidrar også med sine egne romantiske forviklinger og komiske ulykker.I gjesterollene møter du blant andre Dick Cavett, Christopher Lloyd, Fred Dryer, Markie Post og Harry Anderson. Gled deg over alle de 22 episodene, komplette og uredigerte, i den latterfylte andre sesongen av deb klassiske suksesserien Cheers!

Specifications
Item No. NO1004936
Utgitt 1983
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 8 timer 54 minutter
Undertekst Norsk, Dansk, engelsk, fransk, italiensk
    Loading
    Loading