This website uses cookies to enhance your experience.

Criminal Minds - Sesong 3

Item No. 137768
Criminal Minds er tilbake i en tredje sesong med 20 nervepirrende episoder! I denne sesongen melder den legendariske profilen David Rossi (Joe Mantegna) seg inn i gruppen, i det de strever med sine tøffeste utfordringer - og sine egne demoner. Samtidig som Hotch (Thomas Gibson) går gjennom en tøff
Price
kr 199,00 - kr 25,03 kr 173,97
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Criminal Minds er tilbake i en tredje sesong med 20 nervepirrende episoder! I denne sesongen melder den legendariske profilen David Rossi (Joe Mantegna) seg inn i gruppen, i det de strever med sine tøffeste utfordringer - og sine egne demoner.


Samtidig som Hotch (Thomas Gibson) går gjennom en tøff skillsmisse, kjemper Reid (Matthew Gray Gubler) med smertefulle minner fra fortiden. Morgan (Shemar Moore) spøker som vanlig med datageniet Garcia (Kirsten Vangsness), men når hun blir skutt stilner latteren. Til og med Prentiss (Paget Brewster) vurderer å si opp når ”JJ” (A.J. Cook) får problemer med å håndtere det mentale stresset på jobben. I Criminal Minds er FBI’s eliteenhet like fascinerende og mystiske som sakene de jobber med!
Specifications
Item No. BUA0110801
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 6
Spilletid 15 timer 11 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading