This website uses cookies to enhance your experience.

Damages - Sesong 3 (DVD)

Emmy-vinner Glenn Close og Rose Byrne er tilbake i tredje sesong av den kritikerroste FX-serien Damages, side om side med navn som Martin Short, Tate Donovan, Campbell Scott og Lily Tomlin. To år har gått siden hendelsene i seriens andre sesong, og stjerneadvokat Patti Hewes går i gang med sitt
Price
kr 149,00 - kr 120,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Emmy-vinner Glenn Close og Rose Byrne er tilbake i tredje sesong av den kritikerroste FX-serien Damages, side om side med navn som Martin Short, Tate Donovan, Campbell Scott og Lily Tomlin.


To år har gått siden hendelsene i seriens andre sesong, og stjerneadvokat Patti Hewes går i gang med sitt største gruppesøksmål noensinne. Louis Tobin, overhodet i den obskønt rike Tobin-familien, har nettopp innrømmet at han var arkitekten bak den største svindelen i Wall Streets historie. Myndighetene gir Patty jobben med å finne Tobins skjulte formue og eventuelle bevis for at den øvrige familien visste om svindelen - mens Ellen, som nå jobber for statsadvokaten, blir trukket stadig lenger inn i Pattys univers.

Specifications
Item No. SGSD12262
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 9 timer 10 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading