This website uses cookies to enhance your experience.

Damenes Detektivbyrå - Den Komplette Samlingen (DVD)

Damenes detektivbyrå, av Alexander McCall Smith, ble en rekordsuksess over hele verden. Bare i Norge er det solgt over 100 000 bøker av denne fantastiske serien. Nå finnes endelig alle fire filmene samlet i en boks!   Damenes Detektivbyrå Detektivbyrået med Precious og hennes medhjelper løser alt
Price
kr 199,00 - kr 150,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Damenes detektivbyrå, av Alexander McCall Smith, ble en rekordsuksess over hele verden. Bare i Norge er det solgt over 100 000 bøker av denne fantastiske serien. Nå finnes endelig alle fire filmene samlet i en boks!


 


Damenes Detektivbyrå
Detektivbyrået med Precious og hennes medhjelper løser alt fra utroskap, bedrageri og mystiske forsvinninger.


 


Kalabalik i Kalahari
Precious takker ja til flere merkelige oppdrag for å få byrået oppe å gå – alt fra sadistiske tannleger til forsvunne hunder. Til slutt får hun også en sak som er verdig hennes intelligens!


 


Innbruddstyven på Kgale Hill
Mrs Curtin forsøker å finne sin sønn som har vært borte i ti år. Spørsmålet er bare om Precious kan lykkes med det politiet ikke klarte, og hvilke hemmeligheter avslører hun på veien?


 


Diamanten fra Botswana
Et merkelig innbrudd skjer på byråets kontor, byttet består bare av kaker, kritt og et diplom… og midt i alt dette dukker Precious tidligere mann opp!

Specifications
Item No. N7055
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 4
Spilletid 7 timer 25 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading