This website uses cookies to enhance your experience.

Family Guy - Sesong 1

Peter Griffin er en elskverdig bamse som alltid sier det han tenker (selv om det er til feil tid og på feil sted). Han er bosatt i Rhode Island sammen med sin kone Lois og deres tre barn Chris, Meg og Stewie. Peter er villig til å gjøre alt for dem, bare det ikke kommer i veien for noen av
Price
kr 129,00 - kr 15,48 kr 113,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Peter Griffin er en elskverdig bamse som alltid sier det han tenker (selv om det er til feil tid og på feil sted). Han er bosatt i Rhode Island sammen med sin kone Lois og deres tre barn Chris, Meg og Stewie.


Peter er villig til å gjøre alt for dem, bare det ikke kommer i veien for noen av tv-programmene hans... Lois Griffin er en moderne husmor og var (før hun falt for Peter) arving til Pewterschmidt-millionene, som hun ga avkall på da hun forelsket seg i godgutten hun har vært sammen med siden. Lois er en komplisert kvinne, men har ennå ikke klart å finne ut hvorfor det alltid virker som om lille Stewie prøver å drepe henne.


 


Den søte 16-åringen Meg Griffin, har et vanskelig liv. Hun prøver alltid å bli godtatt av den kule gjengen (eller hvilken som helst gjeng, for den saks skyld), og hun er også alltid overdramatisk. Som de fleste jenter på sin alder skammer hun seg dypt over faren. Men de fleste jenter på hennes alder har jo ikke Peter Griffin som far! Hils på Chris Griffin. Den forvokste, godhjertede 13-åringen vil ikke gjøre en flue fortred...hvis den da ikke lander på en av de varme pølsene hans! Chris har visse skjulte evner, og særlig et talent som tegner. Men for tiden sløser han bort altfor mye tid sammen med pappa, foran kopekassa, med å glo på pupper!


 


Stewie Griffin er en ett år gammel baby med et eneste mål: verdensherredømme. Han har stemmen og oppførselen til en ond Rex Harrison og ville allerede hersket over det meste av menneskeheten hvis det ikke hadde vært for bleiene, de manglende musklene og avhengigheten til foreldrene! Til slutt Brian Griffin, som er mer enn bare familiens hund. Han er hærre, lærd og klart det mest balanserte familiemedlemmet. Men de sarkastiske stikkene Brian deler ut, kan være så tørre som en Martini (og Brian har drukket nok av dem i sin tid!).

Specifications
Item No. 802235
Utgitt 1999
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 5 timer 12 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading