This website uses cookies to enhance your experience.

Før Det Er For Sent (DVD)

Bli med Stephen Fry, Storbritannias mest populære komiker og forfatter, på en reise i fot sporene til hans avdøde forfattervenn Douglas Adams (Haikerens guide til galaksen). For tjue år siden la Carwardine og Adams ut på en liknende, banebrytende ekspedisjon hvor målet var å finne klodens mest
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bli med Stephen Fry, Storbritannias mest populære komiker og forfatter, på en reise i fot sporene til hans avdøde forfattervenn Douglas Adams (Haikerens guide til galaksen).


For tjue år siden la Carwardine og Adams ut på en liknende, banebrytende ekspedisjon hvor målet var å finne klodens mest truede dyrearter. Denne gangen er det Stephen Fry som er med for å se hvordan disse dyrene har klart seg i årene som har gått siden den gang, og hvilke av dem - om noen - som har overlevd.


 


I denne serien følger vi duoen på seks forskjellige reiser, fra Amazonas’ fuktige jungel til New Zealands snødekte fjell, og fra utkanten av en krigssone i Sentral-Afrika til et subtropisk paradisrd i Stillehavet. Underveis leter de to etter noen av verdens snodigste, mest bemerkelsesverdige og dessverre mest utsatte dyr: Et stort, svart og søvnig dyr som i sin apati lett kan tas for å være en del av den leirete elvebredden, en papegøye med et låtrepertoar som en samling uutgitte Pink Floyd-opptak, et neshorn med fi rkantede lepper, en "drage" med dødelig spytt, et dyr like langt som et Boeing 737-fly og en skapning som ser ut som om den har spasert rett ut av et romskip.

Specifications
Item No. 17252IN
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 6 timer
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading