This website uses cookies to enhance your experience.

Glee - Sesong 1 (DVD)

Enhver amerikansk high school med respekt for seg selv har en Glee Club å vise til - et musikalkor hvis fremste formål er å styrke samhold og school spirit. På McKinley High er det derimot idretten som stjeler rampelyset, og Glee-ungdommene mobbes, latterliggjøres og dynkes regelmessig med
Price
kr 199,00 - kr 170,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Enhver amerikansk high school med respekt for seg selv har en Glee Club å vise til - et musikalkor hvis fremste formål er å styrke samhold og school spirit. På McKinley High er det derimot idretten som stjeler rampelyset, og Glee-ungdommene mobbes, latterliggjøres og dynkes regelmessig med sukkerholdig drikke.


Will Schuester - lærer og selv tidligere Glee-medlem - tar affære når klubben står i fare for å nedlegges, men må raskt innse at en posisjon nederst på den sosiale rangstigen ikke gjør rekrutteringen enkel. Når han overhører Finn, skolens mest populære fotballspiller, synge i dusjen, øyner han allikevel håp. For å få innpass hos sportsidiotene må han dog over et hinder i form av den beinharde heiagjengtreneren Sue Sylvester, som på sin side er rasende over at Glee-klubben muligens kommer til å få sin del av budsjettkaka. Livet på hjemmebane er ikke stort enklere for stakkars Will, med en storforlangende kone som står i sterk kontrast til hans søte, nevrotiske kollega Emma.


Før Schuester får grep om strategien - og regien - er det bare de største nerdene som er lydhøre. Her er overambisiøse Rachel, rullestolbrukeren Arty, skaphomsen Kurt, divaen Mercedes og stammende Tina - en gjeng hvis musikalske talenter heldigvis er omtrent like store som forakten de har for omgivelsene.


Glee har blitt en kjempesuksess i USA takket være fantastiske musikknumre, en forfriskende blanding av humor og alvor og mest av alt et uimotståelig persongalleri. De fleste av skuespillerne er store talenter hentet rett fra teaterscenen, og under ledelse av regissør Ryan Murphy (Popular, Nip/Tuck) gjør de en glimrende jobb også på den lille skjermen.

Specifications
Item No. 803229
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 7
Spilletid 16 timer
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading