This website uses cookies to enhance your experience.

Gormenghast (DVD)

BBC's overdådig designede filmatisering av Mervyn Peakes eksentriske og brilliante noveller Titus Groan og Gormenghast er en triumf innen casting. Ian Richardsons Lear-aktige tolkning av en gal greve i et øde, vidspredt byggverk sidestilles med den brutale pragmatismen representert ved Celia Imrie
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
BBC's overdådig designede filmatisering av Mervyn Peakes eksentriske og brilliante noveller Titus Groan og Gormenghast er en triumf innen casting.


Ian Richardsons Lear-aktige tolkning av en gal greve i et øde, vidspredt byggverk sidestilles med den brutale pragmatismen representert ved Celia Imrie som hans kone, den synkroniserte galskapen ved Zoe Wanamaker og Lynsey Baxter som hans tvillingsøstre og den tveeggede sjarmen til Jonathan Rhys-Meyers som Steerpike, kjøkkengutten besatt av å ta over makten uansett hvor mange dødsfall som kreves. John Sessions er overraskende rørende i sin rolle som Prunesquallor, familiedoktoren som muligens er for sent ute da han endelig oppdager Steerpikes planer.


Serien har blant annet vunnet Silver WorldMedal in Television/Mini-Series, og Bronze WorldMedal in Television/Best Costume Design under The New York Festivals i 2000, en BAFTA for Visuelle Effekter og Grafisk Design samme år, og en pris for Beste Originalmusikk komponert for et TV-program under The Ivor Novello Awards 2000.

Specifications
Item No. 77222IN
Utgitt 2000
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer
    Loading
    Loading