This website uses cookies to enhance your experience.

Grey's Anatomy - Sesong 4

Item No. 137767
Seattle-legenes verden er i stadig forandring: Kjærlighet, løgner og familiebånd avsløres, mens kirurgene på Seattle Grace oppdager at deres valg har enorme - og uante - konsekvenser. Tilsett en gruppe nyankomne, ivrige turnusleger, og livet på sykehuset blir fylt til randen med følelser, spenning
Price
kr 199,00 - kr 49,75 kr 149,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Seattle-legenes verden er i stadig forandring: Kjærlighet, løgner og familiebånd avsløres, mens kirurgene på Seattle Grace oppdager at deres valg har enorme - og uante - konsekvenser. Tilsett en gruppe nyankomne, ivrige turnusleger, og livet på sykehuset blir fylt til randen med følelser, spenning og kjærlighetssorg. Denne fjerde sesongen på DVD inneholder dessuten en utvidet episode som aldri tidligere er vist, samt eksklusivt bonusmateriell som tar deg med under huden på dine favorittleger.


Grey's Anatomy er den kritikerroste og ekstremt populære legeserien skapt av Shonda Rhimes (Privat Praksis), hvor vi får et smart og vittig innblikk i livet til unge voksne som strever med å bli kirurger - og kirurger som strever med så mangt. Gripende handlingsforløp, dramatikk, spenning og romantikk blandes med et herlig soundtrack og hete stjerner, blant dem Ellen Pompeo (Old School, Catch Me If You Can), Patrick Dempsey (Valentine's Day, Can't Buy Me Love) og Sandra Oh (Sideways, Blindness).


 

Specifications
Item No. BUA0096001
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 5
Spilletid 8 timer 7 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading