This website uses cookies to enhance your experience.

Gunpowder - Treason & Plot

Det er sent i det 16. århundre og Elizabeth 1 (Catherine McCormack, 28 Uker Senere) er den protestantiske dronningen av England. Hennes kusine Mary (Clémence Poésy, Harry Potter Og Ildbegeret) vender hjem fra Frankrike og hylles som skottenes dronning, en katolsk dronning. Hun er en trussel mot
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er sent i det 16. århundre og Elizabeth 1 (Catherine McCormack, 28 Uker Senere) er den protestantiske dronningen av England. Hennes kusine Mary (Clémence Poésy, Harry Potter Og Ildbegeret) vender hjem fra Frankrike og hylles som skottenes dronning, en katolsk dronning.


Hun er en trussel mot dronning Elizabeth siden hun kan gjøre krav på Englands trone. Slik begynner et historisk drama om maktkampen mellom katolikker og protestanter, om skitten politikk, familierivalisering, mord, renkespill, begjær og svik. Marys sønn James (Robert Carlyle, Trainspotting) bestiger endelig den engelske og skotske trone etter den barnløse Elizabeths død, men møtes med voksende misnøye blant katolikkene - noe som kulminerer i et forsøk av Guy Fawkes på å sprenge Parlamentet og å drepe kongen. Selv i dag er kruttkomplottet en av historiens mest skandaløse hendelser.

Specifications
Item No. 29122IN
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 3 timer 30 minutter
    Loading
    Loading