This website uses cookies to enhance your experience.

Mad Men - Sesong 2 (DVD)

Etter at både The Sopranos og The Wire la inn årene, har Mad Men seilt opp som den virkelig store kvalitetsserien som alle "må se". Serien har allerede vunnet flere Emmy- og Golde Globe-priser, og den blir ikke akkurat dårligere med sesongene. Den første sesongen satte en høy standard, og sesong to
Price
kr 199,00 - kr 170,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter at både The Sopranos og The Wire la inn årene, har Mad Men seilt opp som den virkelig store kvalitetsserien som alle "må se". Serien har allerede vunnet flere Emmy- og Golde Globe-priser, og den blir ikke akkurat dårligere med sesongene. Den første sesongen satte en høy standard, og sesong to mer enn leverer. Mad Men oser av kvalitet i alle ledd: skuespill, regi, manus, dekor, foto osv.


Mye har vært sagt om seriens portrett av 60-tallets reklamebransje i New York, med tett røyking, drinker til lunsj (ofte i god tid før) og en veldig fremtredende mannssjåvinisme, men Mad Men er først og fremst et menneskelig drama om den amerikanske drømmen - og om å være fanget av den. Alle hovedpersonene er mer eller mindre ulykkelige, selv om de tilsynelatende har alt. Ikke minst gjelder dette for mystiske Don Draper (Jon Hamm), en av de sterkeste mannlige karakterene i noen TV-serie noen gang.

Specifications
Item No. DVD-2770
Utgitt 2008
Format DVD
Sjanger Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 10 timer 26 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading