This website uses cookies to enhance your experience.

Once Upon A Time - Sesong 1

Item No. 137791
Magi og mystikk er overalt i Storybrooke, den søvnige lille byen der alle figurene vi kjenner fra eventyrene er fanget mellom to verdener - ofre for en ond forhekselse. På 28-årsdagen sin blir Emma Swan oppsøkt av sønnen hun adopterte bort ti år tidligere. Unge Henry er overbevist om at Emma er
Price
kr 129,00 - kr 32,25 kr 96,75
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Magi og mystikk er overalt i Storybrooke, den søvnige lille byen der alle figurene vi kjenner fra eventyrene er fanget mellom to verdener - ofre for en ond forhekselse.


På 28-årsdagen sin blir Emma Swan oppsøkt av sønnen hun adopterte bort ti år tidligere. Unge Henry er overbevist om at Emma er datteren til Snøhvit og Prinsen, og at hun er den eneste som kan bryte forbannelsen som hviler over byen og dens innbyggere. Emma er ikke overbevist og tar Henry med tilbake til Storybrooke, der hun møter mystiske Mr. Gold og ryker uklar med borgermester Regina Mills - guttens adoptivmor, som han hevder er ingen ringere enn Den onde dronningen.


 


Serien Once Upon A Time er et fantasydrama skapt av manusforfatterne bak Lost og Tron: Legacy. I de største rollene møter vi blant andre Jennifer Morrison (House M.D.), Ginnifer Goodwin (Big Love), Lana Parrilla (24), Josh Dallas (Thor), Jared Gilmore (Mad Men), Robert Carlyle (Trainspotting) og Emilie de Ravin (Lost).

Specifications
Item No. BXA3117699
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 5
Spilletid 15 timer 46 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading