This website uses cookies to enhance your experience.

Oz - Livet Bak Murene - Sesong 2

I Emarald City er livet alt annet enn enkelt. Etter fengselsopprøret som endte i blodbad, er tingene i ferd med å gå tilbake til det langt fra normale for de som overlevde på eksperimentenheten til OZ. Nynazisten Schillinger er fortsatt ute etter Beecher. Mafiaen, anført av Schibetta, må gang på
Price
kr 129,00 - kr 80,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Emarald City er livet alt annet enn enkelt. Etter fengselsopprøret som endte i blodbad, er tingene i ferd med å gå tilbake til det langt fra normale for de som overlevde på eksperimentenheten til OZ.


Nynazisten Schillinger er fortsatt ute etter Beecher. Mafiaen, anført av Schibetta, må gang på gang se forretningene sine bli sabotert av den kaldblodige Adebisi. Avdelingsdirektør Tim McManus og fengselsinspektør Glynn kjemper for å gjøre det riktige for sine fanger, men møter konstant motstand fra guvernør Devlin. Blant de nye fangene finner vi den seksuelt forstyrrede barnemorderen Shirley Bellinger og en skyldtynget prest som tvinges til å gjøre bot. Livet på OZ vil fortsette å sjokkere deg i enda en sesong. Her er det ingenting som heter å være på den sikre siden.

Specifications
Item No. NO111216
Utgitt 1998
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 7 timer 28 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading