This website uses cookies to enhance your experience.

Secret Army - Sesong 2

En restaurant i det okkuperte Belgia blir brukt utad som den uskyldige fasaden for Lifeline, en organisasjon som hjelper allierte piloter som har blitt skutt ned over de okkuperte landene i Europa. Motstandsbevegelsen risikerer daglig sine liv når de skal hjelpe de allierte flygerne med å komme seg
Price
kr 199,00 - kr 100,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En restaurant i det okkuperte Belgia blir brukt utad som den uskyldige fasaden for Lifeline, en organisasjon som hjelper allierte piloter som har blitt skutt ned over de okkuperte landene i Europa.


Motstandsbevegelsen risikerer daglig sine liv når de skal hjelpe de allierte flygerne med å komme seg unna nazistene. De tar i bruk alle midler for å overliste fienden. Med list og intuisjon kjemper de mot forfalsknere, patriotisk politi og til og med munker. Spesielt krevende er det å unngå nazistene, takle egenrådige flygere og offiserer med viktig og hemmelig informasjon. Samarbeide med den kommunistiske motstandsbevegelsen, som har sin egen agenda, er heller ikke enkelt, - hele tiden med Gestapo, som forsøker å sperre de fluktveier som fortsatt finnes, i hælene.Nå er andre sesong av den kritikerroste serien fra 1977 ute på DVD, som blant annet har vært utgangspunktet til humorserien Allo’ Allo’.


 

Specifications
Item No. N285822
Utgitt 1977
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krig, Drama
Aldersgrense 11 år
Antall disker 4
Spilletid 11 timer 16 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading