This website uses cookies to enhance your experience.

Solsidan - Sesong 1 (DVD)

Tannlegen Alex har sammen med sin gravide samboer Anna flyttet tilbake til sitt barndomshjem på Solsidan i Saltsjöbaden. En idyllisk plass å slå seg til ro - eller drives til vanvidd blant luksusgriller, nybygde verandaer og masete naboer. Her bor også Alex gamle kompis Fredde og hans kone Mickan,
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tannlegen Alex har sammen med sin gravide samboer Anna flyttet tilbake til sitt barndomshjem på Solsidan i Saltsjöbaden. En idyllisk plass å slå seg til ro - eller drives til vanvidd blant luksusgriller, nybygde verandaer og masete naboer.


Her bor også Alex gamle kompis Fredde og hans kone Mickan, et par med klare meninger om livet, og særlig villalivet. Hverdagen på Solsidan leder snart vennene inn i en lang rekke tragikomiske situasjoner...Serien ble regissert av Herngren, Jacob Seth-Fransson og Ulf Kvensler. Den ble skrevet av Herngren, Kvensler, Seth-Franson og Pontus Edgren. Ifølge Herngren hadde de lenge tro på at det ville være morsomt å lage en serie hvor manuskriptet og karakterene fikk mer tid til å utvikle seg, og nå fikk de sjansen til å gjøre dette sammen med TV4. Herngren har beskrevet Solsidan som en frittstående oppfølger til filmene hans Vuxna människor og Varannan vecka. En stor del av serien er også inspirert av virkelige hendelser og episoder fra hans og hans venners virkelige liv.

Specifications
Item No. 1202490
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense Tillatt for alle
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 48 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Solsidan
    Loading
    Loading