This website uses cookies to enhance your experience.

The Mentalist - Sesong 1 (DVD)

Simon Baker har høstet rosende omtale for sin tolkning av Patrick Jane, en «klarsynt» mediekjendis og en mester til å manipulere tanker og atferd. Hans kone og barn er blitt grusomt myrdet av en bestialsk seriemorder omtalt som «Red John». Fullstendig knust innrømmer Patrick at hans paranormale
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Simon Baker har høstet rosende omtale for sin tolkning av Patrick Jane, en «klarsynt» mediekjendis og en mester til å manipulere tanker og atferd.


Hans kone og barn er blitt grusomt myrdet av en bestialsk seriemorder omtalt som «Red John». Fullstendig knust innrømmer Patrick at hans paranormale evner bare har vært skuespill. Han gir avkall på sitt tidligere liv og begynner å bruke sine ekstreme observasjonsevner og analytiske ferdigheter - talenter som får det til å virke som om han har spesielle psykiske evner - til å bringe mordere for retten.


 


På åsteder rundt om i California bistår han nå et eliteteam av etterforskere med å løse de vanskeligste sakene deres. Men uansett hvor mange forbrytere Patrick fakker, kan han aldri glemme sitt primære mål: å finne Red John, og å stanse ham for godt.

Specifications
Item No. 1000162235
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 15 år
Antall disker 6
Spilletid 16 timer 36 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading