This website uses cookies to enhance your experience.

The Shield - Sesong 7 (DVD)

The Shield var en de mest kritikerroste amerikanske TV-seriene på denne siden av årtusenskiftet, med handling lagt til et tungt belastet politidistrikt i Los Angeles. Kriminalbetjent Victor "Vic" Mackey (Michael Chiklis) leder et korrupt, men høyst effektivt "strike team" gjennom deres moralsk
Price
kr 129,00 - kr 90,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
The Shield var en de mest kritikerroste amerikanske TV-seriene på denne siden av årtusenskiftet, med handling lagt til et tungt belastet politidistrikt i Los Angeles. Kriminalbetjent Victor "Vic" Mackey (Michael Chiklis) leder et korrupt, men høyst effektivt "strike team" gjennom deres moralsk tvilsomme omgivelser, hvor linjene mellom riktig og galt krysses hver eneste dag.


I denne avsluttende sesongen av det skitne og kompromissløse politidramaet testes forholdet mellom Vic og Shane for alvor i kampen mot den armenske mafiaen. Dutch må på sin side gjøre alt han kan for å få et drapsvitne til å stå fram, og "The Strike Team" forsøker å redde en narkobarons datter. Vic blir presset til å gjøre kål på Pezuela, og ber om immunitet for seg selv og Ronnie som betaling for samarbeidet.

Specifications
Item No. CDRP6362
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger TV-serie, Krim
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 9 timer 54 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading