This website uses cookies to enhance your experience.

The Sopranos - Sesong 3 (DVD)

HBO laget med The Sopranos en av tidenes udiskutabelt beste TV-serier. James Gandolfini gjør sitt livs rolle som Tony Soprano, mafiamannen i New Jersey med mildt sagt problematiske familie- og arbeidsforhold. Noen forstadshusstander har to biler. Noen har to hus. Men Tony Soprano har to familier.
Price
kr 129,00 - kr 90,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
HBO laget med The Sopranos en av tidenes udiskutabelt beste TV-serier. James Gandolfini gjør sitt livs rolle som Tony Soprano, mafiamannen i New Jersey med mildt sagt problematiske familie- og arbeidsforhold.


Noen forstadshusstander har to biler. Noen har to hus. Men Tony Soprano har to familier. Dette kan være grunnen til at huset hans er under konstant overvåking av FBI. Til at sønnen til hans kjære avdøde venn, Jackie Aprile, volder ham så mye bekymring. Til at en russisk hushjelp leter etter sitt bortkomne ben. Til at hans sønn vandaliserer skolens eiendom og hans datter har kjærlighetssorg. Til at hans kone Carmela både søker hjelp hos en psykiater og skrifter til en prest. Og det er også grunnen til at Tony Soprano fremdeles går til Dr. Melfi fordi han får angstanfall.


 

Specifications
Item No. 1000162237
Utgitt 2002
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 12 timer 8 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading