This website uses cookies to enhance your experience.

The Sopranos - Sesong 6 - Del 2 (DVD)

HBO laget med The Sopranos en av tidenes udiskutabelt beste TV-serier. James Gandolfini gjør sitt livs rolle som Tony Soprano, mafiamannen i New Jersey med mildt sagt problematiske familie- og arbeidsforhold. I de siste ni episodene i serien fortsetter Tony å gruble over det at han har fått livet i
Price
kr 129,00 - kr 30,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
HBO laget med The Sopranos en av tidenes udiskutabelt beste TV-serier. James Gandolfini gjør sitt livs rolle som Tony Soprano, mafiamannen i New Jersey med mildt sagt problematiske familie- og arbeidsforhold.


I de siste ni episodene i serien fortsetter Tony å gruble over det at han har fått livet i gave, samtidig som han må takle en strøm av akutte kriser hjemme, på jobben og i forhold til lovens lange arm. Kona Carmela, sønnen AJ og datteren Meadow gjør alle valg som fort kan endre dynamikken i familien Soprano. I tillegg begynner Tony å tvile på lojaliteten til noen av sine nærmeste medarbeidere på jobben. Ingen - verken Paulie, Bobby Bacala, Silvio eller til og med Christopher - er utenfor mistanke.

Specifications
Item No. 1000162188
Utgitt 2007
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 4
Spilletid 9 timer
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading