This website uses cookies to enhance your experience.

The Walking Dead - Sesong 2 (DVD)

Dette er den intense fortsettelsen på det storslagne zombiedramaet The Walking Dead, opprinnelig vist på kabelkanalen AMC (Mad Men, Breaking Bad) i USA. Sivilisasjonens endelikt var bare starten på problemene til Rick Grimes og de andre overlevende. Mens kampen for å holde seg i live fortsetter, og
Price
kr 249,00 - kr 50,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er den intense fortsettelsen på det storslagne zombiedramaet The Walking Dead, opprinnelig vist på kabelkanalen AMC (Mad Men, Breaking Bad) i USA.

Sivilisasjonens endelikt var bare starten på problemene til Rick Grimes og de andre overlevende. Mens kampen for å holde seg i live fortsetter, og interne stridigheter truer med å rive gruppa i filler, blir det stadig vanskeligere for dem å holde fast ved sin egen medmenneskelighet. For om de vandrende døde truer deres eksistens, har de minst like mye å frykte fra dem som fortsatt er i live.

The Walking Dead forteller historien om tiden etter apokalypsen. Serieskaper Frank Darabont (Frihetens Regn, Den Grønne Mil), som har basert historien på Robert Kirkmans enormt populære tegneserie, står bak dette nervepirrende dramaet om overlevelse etter katastrofen.

Skuespillere
Andrew Lincoln, Chandler Riggs, Jeffrey Demunn, Jon Bernthal, Laurie Holden, Norman Reedus, Sarah Wayne Callies, Steven Yeun
Specifications
Item No. 1200694
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 18 år
Antall disker 4
Spilletid 9 timer 24 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
Se alt av The Walking Dead
    Loading
    Loading