This website uses cookies to enhance your experience.

True Blood - Sesong 1-5 (DVD)

Følg de sjokkerende og sensuelle eventyrene den telepatiske servitøren Sookie Stackhouse og de andre innbyggerne i Bon Temps blir utsatt for i kampen for å leve fredelig sammen med nattens mørke, farlige og overnaturlige vesener. Hver sesong av True Blood beviser at ingen er trygge når det er magi i
Price
kr 499,00 - kr 250,00 kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Følg de sjokkerende og sensuelle eventyrene den telepatiske servitøren Sookie Stackhouse og de andre innbyggerne i Bon Temps blir utsatt for i kampen for å leve fredelig sammen med nattens mørke, farlige og overnaturlige vesener.


Hver sesong av True Blood beviser at ingen er trygge når det er magi i luften.Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med yTrue Bloody har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på romanene til Charlaine Harris.

Specifications
Item No. 1000421835
Utgitt 2013
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 25
Spilletid 52 timer 31 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading