This website uses cookies to enhance your experience.

True Blood - Sesong 3 (DVD)

Menadenes terrorvelde er over, men Sookie Stackhouse og de andre innbyggerne står straks ansikt til ansikt med nye farer. Nærmere bestemt en ondskap som får Maryanne Forrester til å framstå som en pusekatt. I denne tredje sesongen av True Blood forsøker Sookie desperat å finne Bill, som har
Price
kr 149,00 - kr 110,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Menadenes terrorvelde er over, men Sookie Stackhouse og de andre innbyggerne står straks ansikt til ansikt med nye farer. Nærmere bestemt en ondskap som får Maryanne Forrester til å framstå som en pusekatt.


I denne tredje sesongen av True Blood forsøker Sookie desperat å finne Bill, som har forsvunnet, og ender dermed opp i en underverden befolket av både levende og udøde skurker - blant dem Russell Edgington, Mississippis mektige og fryktinngytende vampyrkonge.


Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på romanene til Charlaine Harris.

Specifications
Item No. 1000194255
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 11 timer
Undertekst Engelsk, finsk, norsk, svensk
    Loading
    Loading