This website uses cookies to enhance your experience.

True Blood - Sesong 4 (DVD)

Det har gått et år siden hendelsene som avsluttet forrige sesong, og Sookies allerede farefulle tilværelse i Bon Temps trues av nye overnaturlige vesener - som om hun ikke hadde nok med vampyrer, varulver og varpantere og hamskiftere. Dette er den sexy, skumle og vittige fjerde sesongen av
Price
kr 149,00 - kr 100,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det har gått et år siden hendelsene som avsluttet forrige sesong, og Sookies allerede farefulle tilværelse i Bon Temps trues av nye overnaturlige vesener - som om hun ikke hadde nok med vampyrer, varulver og varpantere og hamskiftere. Dette er den sexy, skumle og vittige fjerde sesongen av TV-fenomenet True Blood.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på romanene til Charlaine Harris.
Specifications
Item No. 1000281038
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 10 timer 28 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
    Loading
    Loading