This website uses cookies to enhance your experience.

Veronica Mars - Sesong 2 (DVD)

Hvem var det som banket på Veronicas dør på slutten av sesong 1 - var det Duncan? Logan? Eller kanskje en enda mer uventet gjest? - Jeg hadde håpet at det var deg, sa den unge snushønen. Nå får vi endelig vite hvem som fikk frem et av Veronicas sjeldne smil - og se nok et mystisk scenario utfolde
Price
kr 249,00 - kr 50,00 kr 199,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hvem var det som banket på Veronicas dør på slutten av sesong 1 - var det Duncan? Logan? Eller kanskje en enda mer uventet gjest? - Jeg hadde håpet at det var deg, sa den unge snushønen. Nå får vi endelig vite hvem som fikk frem et av Veronicas sjeldne smil - og se nok et mystisk scenario utfolde seg i byen Neptune.


Det hele begynner med at Veronica mister bussen – en skolebuss som noen minutter senere styrter utfor en skrent og rett ned i Stillehavet. Det kan være en tragisk ulykke. Eller et selvmord. Eller drap. Kanskje har det en sammenheng med drapet på Lilly Kane - eller kanskje ikke. Uansett er Veronica selvfølgelig på saken - selv om andre mysterier medfører fare og forræderi, selv om kjærlighetslivet hennes tar et uventet mageplask, og selv om ... hei, vent og se selv!


Sesong 2: Nye rollefigurer, nye avsløringer - men den samme, dødelig kvikke replikkvekslingen og dødskule stilen. Tilbake til Mars. Her finner du alt du liker ved Neptune.

Specifications
Item No. 1000162225
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 6
Spilletid 14 timer 41 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading