This website uses cookies to enhance your experience.

Walker Texas Ranger - Sesong 1 (DVD)

Actionstjernen Chuck Norris er Walker, Texas Ranger, en moderne helt med en hardtslående tro på rettferdighet og det amerikanske systemet. Se hvordan det spenningsfylte eventyret begynte. Dette settet består av 7 DVD-er med alle de 26 episodene fra den første sesongen, og inneholder den opprinnelige
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Actionstjernen Chuck Norris er Walker, Texas Ranger, en moderne helt med en hardtslående tro på rettferdighet og det amerikanske systemet. Se hvordan det spenningsfylte eventyret begynte. Dette settet består av 7 DVD-er med alle de 26 episodene fra den første sesongen, og inneholder den opprinnelige rollebesetningen og en to timers pilotepisode.


Ingenting kan hindre Cordell Walker (Norris), hans unge partner James Trivette (Clarence Gilyard, Jr.), hans beste venn C.D. Parker (Noble Willingham) og den assisterende statsadvokaten Alex Cahill (Sheree J. Wilson) i å fange forbryterne uansett om de må kjempe med bankranere, FBI, leiemordere eller sine egne følelser. Den adrenalinfylte actionen tar aldri slutt i Walker, Texas Ranger! 

Specifications
Item No. NO1121056
Utgitt 1993
Format DVD
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 7
Spilletid 20 timer 49 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading